Köpinformation

Här nedan följer information till dig om sådant som kan vara bra att veta och som hjälper dig att vara trygg i dina köp hos oss, till exempel våra köpvillkor, leveranssätt, betalsätt samt ångerrätt.

4lights köpvilkor

Priser

I alla priser ingår moms. Om momsen skulle ändras förbehåller vi oss rätten att justera våra priser med motsvarande belopp.

Vi reserverar oss för eventuella tryck- och skrivfel. Våra priser kan bara ändras av omständigheter som 4light AB inte råder över, till exempel väsentligt ändrade råvarupriser, valutaförändringar eller ändrad moms.

Betalning

I 4ligths webshop kan du både betala med kort och faktura. Vid eventuella returer betalas pengarna tillbaka till ditt kort. Vi accepterar Visa, Mastercard och alla godkända kort. Vi krypterar alltid betalkortsnumret, det gör köpet säkert. Om du vill veta mer om säkerheten kring kortbetalning kan du läsa mer om krypteringen under Teknisk information.

Lägsta ordergräns

Den lägsta ordergränsen som expedieras är 1990 kr.

Leveranser utanför Sverige

För närvarande kan vi inte leverera utanför Sverige.

Skicka inga förskott

Vi kan inte ansvara för till exempel pengar, checkar och frimärken som skickas i brev. De enda sätten att betala hos oss är via kortbetalning och

Personuppgifter

Genom att godkänna våra köpvilkor samtycker du till att dina person- och adressuppgifter får användas av 4light AB och samarbetspartners för direktreklam och marknadsundersökning under och efter avslutad köp.

Dina personuppgifter kommer att behandlas för att upprätthålla vår kundrelation och även för marknadsföringsändamål såsom rabatterbjudande, nyhetsinformation m.m. från 4light AB jämte dess dotterbolag och samarbetspartners. Du kan genom att skriva till 4light AB Isafjordsgatan 39B 16440 Kista, begära att dina personuppgifter rättas, tas bort eller anmäla om du inte vill att uppgifterna skall användas för direktmarknadsföring.

Som kund hos 4light AB har du rätt att en gång per år efter skriftlig begäran till ovanstående adress få information om vilka uppgifter om dig som finns i våra register och hur de används.

Force Majeure

4light AB är befriad från påföljd för underlåtenhet att fullgöra viss förpliktelse enligt detta avtal, om underlåtenheten har sin grund i befriande omständighet enligt nedan och omständigheten förhindrar, försvårar eller försenar fullgörandet.

Befriande omständigheter är bland annat åtgärder eller underlåtenhet från myndighet, ny eller ändrad lagstiftning, konflikt på arbetsmarknaden, blockad, brand, översvämning, sabotage eller olyckshändelse av större omfattning. I force majeure ingår myndighetsbeslut som påverkar marknad och produkter negativt, till exempel beslut om varningstexter, försäljningsförbud med mera eller en onormal nedgång i marknaden.

Ångerrätt

Som kund hos oss har du två veckors ångerfrist på allt. Vid retur skall varan vara oanvänd och returnerad i oskadad originalförpackning. Kort sagt – du ska vara helt nöjd, annars får du pengarna tillbaka!

Som kund har du rätt att häva köpet, utan kostnad, om du inte godkänner en ny föreslagen leveranstid vid eventuell försening.

Återbetalning

När vi fått tillbaka varan och konstaterat att den inte är skadad betalar vi tillbaka det belopp du betalat med undantag för fraktkostnad. Återbetalningen sker inom 30 dagar. Om du har betalat med betalkort, betalas beloppet tillbaka till ditt kort. Vid byte av vara debiteras kortet igen.

Leveranssätt

Allt levereras via Posten. Leverans inom ca 5 arbetsdagar.